reclama autocenter

lemne politia 01Poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Miroslava, cu sprijinul luptătorilor SAS şi a unor lucrători din cadrul Direcţiei Silvice Iaşi, Ocolului Silvic Pădureni şi Ocolului Silvic Bisericesc Iaşi au acţionat, luni, 16 noiembrie, pentru combaterea tăierilor ilegale de arbori şi furt de arbori. Au fost efectuate două percheziţii domiciliare în comuna Ţibana, la persoane bănuite de furt de arbori. Poliţiştii au ridicat de la locuinţele unui bărbat şi a unei femei un atelaj hipo şi 4,12 mc material lemnos, pentru care cei în cauză nu deţineau documente  legale de provenienţă.

“De asemenea, într-o zonă cu arbuşti de pe raza comunei Ţibana, au fost găsiţi ascunşi 16 mc material lemnos de diverse esenţe. Cantitatea totală de material lemnos ridicat în vederea confiscării este de 21 mc, valoarea prejudiciului fiind de 4.200 lei”, precizează IPJ Iaşi.

Bărbatul a fost condus pentru cercetări la sediul Secţiei 4 Poliţie Rurală Miroslava, unde, după audieri, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentWeek-end cu “profit”: poliţiştii au adunat 170.000 lei din amenzi
Articolul următorVIDAKOV – out de la VCM Piatra Neamţ!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.