VidakovConstantin Niţă, directorul Volei Club Municipal Piatra Neamţ a anunţat că echipa s-a despărţit de liberoul Aleksandar Vidakov. Acesta a fost transferat în această vară la echipa pietreană, ca soluţie pentru înlocuirea lui Rareş Gavril, căruia oficialul pietren nu i-a mai prelungit înţelegerea şi nu îi achitase salariile restante. Vidakov a fost testat în turneul international amical de la Lvov, iar prestaţia lui i-a impresionat la vremea respectivă atât pe antrenorul Marian Constantin, cât şi pe directorul Constantin Niţă.

“Chiar am crezut la început că ne va fi de mare ajutor. Dupa ce a semnat contractul s-a schimbat, însă, total. De fapt, a corespuns cerinţelor noastre numai în probe, apoi a fost inexistent pentru echipă. Nu este vorba numai despre neimplicarea în joc şi despre faptul că nu ajută echipa în meciurile oficiale, ci şi despre câteva acte de indisciplină”, a declarat Constantin Niţă.

După patru etape scurse din Divizia masculină A1 de volei, echipa pietreană a acumulat numai un punct şi ocupă ultimul loc în clasament. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentImpresionant raid al poliţiei pentru… 20 mc de material lemnos
Articolul următorMINERALIA 2015, de pe 20 noiembrie, la Muzeul de Istorie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.