VidakovConstantin Niţă, directorul Volei Club Municipal Piatra Neamţ a anunţat că echipa s-a despărţit de liberoul Aleksandar Vidakov. Acesta a fost transferat în această vară la echipa pietreană, ca soluţie pentru înlocuirea lui Rareş Gavril, căruia oficialul pietren nu i-a mai prelungit înţelegerea şi nu îi achitase salariile restante. Vidakov a fost testat în turneul international amical de la Lvov, iar prestaţia lui i-a impresionat la vremea respectivă atât pe antrenorul Marian Constantin, cât şi pe directorul Constantin Niţă.

“Chiar am crezut la început că ne va fi de mare ajutor. Dupa ce a semnat contractul s-a schimbat, însă, total. De fapt, a corespuns cerinţelor noastre numai în probe, apoi a fost inexistent pentru echipă. Nu este vorba numai despre neimplicarea în joc şi despre faptul că nu ajută echipa în meciurile oficiale, ci şi despre câteva acte de indisciplină”, a declarat Constantin Niţă.

După patru etape scurse din Divizia masculină A1 de volei, echipa pietreană a acumulat numai un punct şi ocupă ultimul loc în clasament. (Mihai STOIAN)