0:00

Accidente mortale la Traian şi Letea Veche, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă persoane au murit, în accidente de circulaţie, în week-end-ul trecut, pe şosele din judeţul Bacău.

Primul eveniment tragic s-a produs sâmbătă, 14 noiembrie, la ora 17:30, în localitatea Traian. „Din primele cercetări a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe DN 2F, în interiorul localității Traian, pe direcția Vaslui-Bacău, a surprins și accidentat un localnic de 59 de ani, care se angajase în traversarea drumului public prin loc nepermis. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul pietonului”, precizează poliţia rutieră. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Al doilea accident s-a produs, duminică, 15 noiembrie, în localitatea Holt din comuna Letea Veche. „Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat, de 39 de ani, din Bacău, în timp ce conducea o motocicletă pe D.C. 85, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șantul betonat din partea dreapta. Conducătorul motocicletei a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru îngrijiri medicale, însă ulterior s-a înregistrat decesul acesteia”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Bacău. Şi în acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Tot duminică, 15 noiembrie, aproape de miezul nopţii, la intersecția străzilor Gheorghe Donici cu Poet Vasile Cârlova, din Bacău, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate trei vehicule. „Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 38 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe strada Gheorghe Donici, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers față de un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Letea Veche, care se oprise și semnaliza pentru a vira la stânga, a intrat in coliziune cu acesta. În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 34 de ani din comuna Hemeiuș. În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor trei autoturisme și vătămarea corporala a conducătorului auto de 37 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacau, pentru îngrijiri medicale”, menţionează poliţiştii din Bacău. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentProprietarul Columbodromului Piatra-Neamţ, sub control judiciar
Articolul următorWeek-end cu „profit”: poliţiştii au adunat 170.000 lei din amenzi
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.