Iubitorii sportului ecvestru din Piatra Neamţ vor avea parte de un week-end plin de competiţii în perioada 17-20 iunie. La Baza Hipică “Virgil Bărbuceanu” se vor desfăşura concomitent Concursul Național de Sărituri peste Obstacole, Cupa Municipiului Piatra Neamț și Cupa TCE 3 Brazi.

“Acestea sunt primele competiţii ecvestre organizate la Piatra Neamţ de la începerea pandemiei. Intrarea este liberă, iar accesul se va face în limita ocupării a 30% din locurile din tribune, cu respectarea măsurilor de distanțare”, precizează organizatorii.

Prima acţiune va avea loc astăzi, 17 iunie, cu începere de la ora 18:00, fiind vorba de tradiţionala paradă a sportivilor participanţi, pe traseul Pod Căprioara-Gară-Teatrul Tineretului-Grand Hotel Ceahlău-Muzeul de Istorie.

“S-au înscris în competiţie peste 80 de sportivi din toate zonele ţării, de la toate categoriile de vârstă şi pregătire: copii, juniori, tineret, seniori şi amatori. Concursurile se vor desfăşura de vineri până duminică, în intervalul orar 9:00-18:00, iar festivitățile de premiere vor avea loc sâmbătă și duminică, începând cu ora 18:00”, mai menţionează organizatorii. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentFOTO: Accident în Târgu Neamț, cel puțin o victimă
Articolul următorIncendiu la o hală de lemn termotratat din Târgu Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.