reclama autocenter

Miercuri, 16 iunie, în jurul orei 23:25, o hală de producţie a unui producător de lemn termotratat din orașul Târgu Neamț a fost cuprinsă de flăcări.

Pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț au ajuns la faţa locului cu patru autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la materialul lemnos din interiorul unui cuptor tehnologic și la acoperișul halei, cu posibilitatea propagării la lemnul depozitat în incinta halei.

Forţele de intervenţie au localizat și au stins incendiul în limitele găsite.

Au ars aproximativ 24 mc de material lemnos, 160 mp din acoperișul construcției construit din astereală din lemn cu învelitoare din tablă și s-au deteriorat 200 mp din acoperiș.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic, ca urmare a unei erori produse în sistemul de monitorizare a cuptorului tehnologic.

Nu au fost victime.

Intervenția a avut un grad ridicat de risc deoarece în interiorul halei exista o conductă de gaz, în imediata apropiere a locului producerii incendiului, și din cauza fumului degajat.

Angela Croitoru

Articolul precedentWeek-end cu competiţii ecvestre la Piatra Neamţ
Articolul următorVIDEO: Flagrant cu droguri la Târgu Neamț – arestați un tânăr din Răucești și un bărbat din Pașcani condamnat la 11 ani de închisoare pentru trafic de droguri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.