Junioarele de la clubul Vulpițele Galbene Roman au participat, în perioada 22-24 iunie, la Cluj-Napoca, la turneul final al Ligii de junioare U15. Competiția a adunat la start 12 echipe, împărțite în câte 4 grupe a câte 3 formații. Echipa din orașul mușatin nu a reușit să acceadă în semifinale, înregistrând trei înfrângeri și o victorie. Vulpițele Galbene junioare s-au clasat pe locul 11.

Vulpițele Galbene Roman, participare la turneul final al Ligii de junioare U15, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Calificarea la acest turneu, în primele 12 echipe din țară, a fost pentru echipa noastră o reușită. Aici am întâlnit adversari puternici și motivați să câștige cât mai multe puncte. Rezultatele înregistrate nu au fost notabile, dar îmi felicit fetele pentru munca depusă în pregătire și în aceste meciuri. Pentru staff-ul nostru tehnic a fost un test util, deoarece am putut evalua nivelul la care se află jucătoarele și am aflat ce trebuie să remediem în pregătire. Salutăm prezența în staff-ul tehnic a domnului profesor Felix Ghiuzan, care se va ocupa de pregătirea portarilor, atât de la echipa mare cât și de la echipa U15. Pentru pregătirea noului sezon al echipei U15 avem în vedere o amplă acțiune de selecție și pregătire a junioarelor, de care se va ocupa domnul prof. Ioan Diaconu”, a declarat prof. Adelin Tălmăcel, președinte ACS Vulpițele Galbene.

Echipa care a participat la turneul final de la Cluj a fost formată din: Bianca Calistru, Adriana Teodora Helciug, Alina Andrieș, Elena Amalia Gotcă, Elena Amalia Severin, Ștefania Leonte, Cerasela Onode, Paula Cojocaru, Daria Andreea Cazimir, Luciana Ștefana Mocanu, Elena Jaleru, Geanina Calfa, Alexia Scripcaru. Antrenor principal este prof. Ioan Diaconu, iar antrenorul cu portarii este prof. Felix Ghiuzan. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentBACALAUREAT 2018: 293 de liceeni au lipsit la prima probă scrisă
Articolul următorO ambulanță a așteptat o oră să preia un sugar cu febră, se lucra la drum
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.