0:00

Vulpițele Galbene Roman sunt în căutarea unor noi jucătoare (senioare și junioare). Din acest motiv, sâmbătă, 18 august, de la ora 10:00, se va organiza o selecție şi la Piatra Neamț, pe unul dintre terenurile de antrenament de la Stadionul municipal “Ceahlăul”. Sunt invitate să participe tinere care au împlinit vârsta de 7 ani.

Vulpiţele Galbene Roman caută jucătoare şi la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Am decis să facem selecția la Piatra Neamț, fiindcă în municipiul reședință de județ nu este o echipă de fotbal feminin și tinerele pasionate de fotbal nu au unde evolua. Le așteptăm la selecție pe toate domnișoarele care iubesc acest sport, fie că sunt din Piatra Neamț, din împrejurimi sau din alte zone și vor să vină într-un colectiv ce face performanță”, a declarat prof. Adelin Tălmăcel, antrenorul principal al echipei Vulpițele Galbene, citat de site-ul AJF Neamţ.

Vulpiţele Galbene Roman caută jucătoare şi la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMai multe detalii se pot afla pe pagina de Facebook a evenimentului – AICI. Vulpițele Galbene Roman (senioare) au promovat în Liga a II-a, după un sezon în care nu au fost învinse. Echipa de junioare a terminat campionatul pe locul 11. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentAparatură nouă pentru Spitalul Municipal Roman
Articolul următorRaed Arafat a dat ordin ca pacienții să fie transportați la Toplița după accidentul de la Durău
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.