Vulpițele Galbene Roman sunt în căutarea unor noi jucătoare (senioare și junioare). Din acest motiv, sâmbătă, 18 august, de la ora 10:00, se va organiza o selecție şi la Piatra Neamț, pe unul dintre terenurile de antrenament de la Stadionul municipal “Ceahlăul”. Sunt invitate să participe tinere care au împlinit vârsta de 7 ani.

“Am decis să facem selecția la Piatra Neamț, fiindcă în municipiul reședință de județ nu este o echipă de fotbal feminin și tinerele pasionate de fotbal nu au unde evolua. Le așteptăm la selecție pe toate domnișoarele care iubesc acest sport, fie că sunt din Piatra Neamț, din împrejurimi sau din alte zone și vor să vină într-un colectiv ce face performanță”, a declarat prof. Adelin Tălmăcel, antrenorul principal al echipei Vulpițele Galbene, citat de site-ul AJF Neamţ.

Mai multe detalii se pot afla pe pagina de Facebook a evenimentului – AICI. Vulpițele Galbene Roman (senioare) au promovat în Liga a II-a, după un sezon în care nu au fost învinse. Echipa de junioare a terminat campionatul pe locul 11. (M. CONSTANTINESCU)