reclama autocenter

angheluta 3

Omul, despre care se vorbește că va fi subprefect al județului Neamț, tîrgneamțeanul Vlad Ioan Angheluță, la cei de 37 de ani, este un tânăr de succes în afaceri, nu numai în politică. Școlit, om de afaceri, Vlad Angheluță a candidat ca independent, anul trecut, la alegerile pentru Consiliul Local Târgu Neamț, unde nu a avut sorți de izbândă.

Cu studii la Institutul de Științe Economice Iași – Facultatea de Management, cu master în Management Financiar Contabil, cu o bogată activitate managerială în domeniul comerțului, mai întâi ca distribuitor la o societate, apoi director de marketing la o altă societate, iar actualmente administrator și asociat la propria sa societate în domeniul comerțului, noul subprefect, Vlad Angheluță, pare a fi un tânăr politician de succes în afaceri. Contactat telefonic, Vlad Angheluță a refuzat să facă vreo declarație oficială, venind cu rugămintea să mai avem răbdare câteva zile, până când va fi ceva oficial. „Nu aș dori să fac vreo declarație oficială, de aceea vă rog să aveți puțină răbdare, și vă promit că, dumneavoastră veți fi primul căruia îi voi acorda prima declarație oficială”. (Ciprian Traian STURZU)

Crezul candidatului independent Vlad Angheluță

„Am hotărât să candidez ca independent la Consiliul Local, pentru că m-am săturat să stau deoparte. Am stat suficient pe margine. A venit momentul să mă implic, să nu mai stau pe margine și doar să critic. Intenția de a candida o am de mult, de la ultimele alegeri locale de acum patru ani. Cred că a venit momentul să văd ce pot și eu să fac, de ce sunt în stare. Categoric, atunci când am luat această decizie m-am consultat și cu familia, cu prietenii. Apoi, consider că generația mea și a multora ca mine nu a fost și nici nu este reprezentată în Consiliul Local. Tinerii de vârsta mea ar trebui să fie mult mai activi în societate, să aibă o conștiință civică și să ia atitudine. Observ că mulți desconsideră Consiliul Local și îl privesc ca pe o coadă a primarului, când de fapt e invers”, spunea Vlad Angheluță în campania electorală din 2012.

– Ce rezultat a obținut Vlad Angheluţă ca independent în alegerile locale din 2012:  200 de voturi la Consiliul Local.

– Cum a ajuns funcționar public Vlad Angheluță: A ajuns în fericita postură de a putea fi selecţionat ca subprefect, după ce a absolvit înalta şcoală de funcţionari publici locali de la Primăria Roman, care s-a dovedit încă o dată de folos în selectarea conducătorilor Prefecturii Neamţ.

Dana Soroceanu subprefect (2)

Dana Soroceanu, subprefect de Neamț: ”Nu știu nimic despre nici o schimbare, cu mine nu a discutat nimeni, nu știu să existe vreo hârtie oficială”.

arnautu jr 4

Dan Arnăutu, fost consilier județean: „Despre competentele lui Vlad Angheluţă nu am ce comenta. Nu a lucrat nici o secundă în administrația publică, deci, nu știu ce atribuții i-ar putea da prefectul. Glumind, probabil va începe cu  reprezentarea Prefecturii la zilele comunelor. Oricum, îi doresc mult succes și cred că va învața repede administrația, atât cât îi trebuie. Despre numire, nu pot spune decât că Ionel Arsene a mai dovedit încă odată că știe să-și motiveze oamenii loiali, indiferent dacă cei nominalizați fac fața posturilor primite. Mă refer la cei din Târgu Neamț”.

Articolul precedentSămânță de scandal: Cine schimbă directorul de la LPS Piatra Neamț?
Articolul următorCăruţe pe post de microbuz școlar

4 COMENTARII

 1. piatra neamt nu mai are rezerva de cadre guvernul isi recruteaza oameni de unde apuca si de regula juni.dar cu ujebistii inspectori guvernamentali rataciti pe pasunile oantului ce face?ii lasa sa dea in mintea copiilor si apoi ii promoveaza.daca am ajuns sa recrutam din targuletul tg neamt,o comuna cu blocuri si cu 5000 locuitori e jalnic,mai alles pentru psd.vanjosul de arsene face ce vrea si aduce in gasca inalti functionari publici.CINE NU A AUZIT DE ANGHELUTA SI VISELE SALE.CARTOANE DE LA FACULTATE ARE DAR NU A FACUT NIMIC SERIOS SI PUTERNIC SA-L RECOMANDE PENTRU O ASEMENEA FUNCTIE.daca la canditarua ca independent l-au votat doar neamurile si gasca va dati seama ce reprezentativ este.dar ce prefectul e mai breaz?la fraieri merge orice.

  • Dar .. nici actualul subprefect in persoana doamnei Soroceanu nu este de doamne ajuta…..
   Se pare ca acopera toate marile acte de coruptie comisa de vechea garda a PDL-ului care clasat judetul Neamt printre primele din Romania , la capitolul , coruptie , evaziune fiscala si crima organizata !!!
   Orcine ii va lua locul va fi cu siguranta mult mai bun !
   Jos cu doamna subprefect Soroceanu care nu a confirmat nimic pina acum , de cind ocupa nemeritat aceasta functie , dar….mai ales increderea cetatenilor al caror drepturi sint nesocotite si calcate in picioare ijn continuare.
   Se pare ca Interesul poarta fesul !

 2. Mai bine Arsene il promova subprefect pe TRUTA ca a ramas dator la el si la tat-su din campania electorala!Angheluta e mai de soi decat Truta…..nu se conpara ,dar metoda aleasa de al desemna e bazata tot pe baza de……INTERESE FINANCIARE!

 3. angheluta….???? om de casa lui arnautu… a candidat din obligatie pt arnautu. arsene stie ca angheluta isi bea cafeaua Zilnic cu arnautu jr.?????oricum…o TARA DE RAHAT….!

Comments are closed.