reclama autocenter

  • la sfârşitul anului trecut, judeţul a fost vizitat de ambasadorul Chinei * săptămâna trecută, în Neamţ a fost prezent şi ambasadorul Argentinei

Prefectul George Lazăr a primit, miercuri, vizita protocolară ambasadorul Republicii Macedonia în România, Pandele Lazarevski.

În cadrul întâlnirii s-a discutat cu privire la stabilirea unor legături între instituţii, autorităţi publice şi agenţi economici din judeţul Neamţ şi Republica Macedonia şi la identificarea unor domenii investiţionale de interes comun, în vederea dezvoltării cooperării bilaterale.

Putem să ne bazăm în acest sens pe experienţa camerelor de comerţ bilaterale, să organizăm o serie de misiuni economice, de întâlniri ale oamenilor de afaceri pe domenii punctuale” a declarat prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr.

Acesta a făcut o scurtă prezentare a elementelor de atracţie pe care judeţul Neamţ le are, referindu-se în principal la mănăstiri, vestigii istorice sau Parcul Naţional Ceahlău. Prefectul George Lazăr a lansat o invitaţie ambasadorului în vederea promovării potenţialului turistic şi economic.

Diplomatul macedonean a asigurat autorităţile din Neamţ de toată disponibilitatea sa în vederea realizării unor legături cât mai puternice între judeţul Neamţ şi Macedonia.

La întâlnire au mai participat viceprimarul municipiului Piatra Neamţ, Aurelia Simionică, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ, Mihai Apopii şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Andrei Ignat.

Săptămâna trecută a fost prezent în judeţul Neamţ şi ambasadorul Argentinei în România, iar la finalul anului trecut a venit în judeţ ambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucureşti.

                                                     

(G.A.)

Articolul precedentAgapia, gătită ca o mireasă, îşi aşteaptă dreptcredincioşii
Articolul următorUn critic literar hotărât – Adrian Romilă: „Nu voi scrie niciodată o istorie a literaturii”