În cursul acestei zile, primarul Dragoș Chitic a efectuat vizita săptămânală de verificare a lucrărilor de reparații și modernizare din municipiul Piatra Neamț:

  • În cartierul Speranța s-au finalizat lucrările de montare a gardului împrejmuitor la spațiul de joacă proaspăt amenajat.
  • Pe strada Constantin Brâncoveanu s-au finalizat lucrările la canalizarea pluvială, se execută bordurarea, urmând să se treacă la ultima etapă – asfaltarea.
  • Pe strada Pârâul Sarata s-a finalizat canalizarea pluvială, se montează borduri, iar de luni se va începe asfaltarea.
  • Pe strada Gheorghe Asachi din cartieul Văleni s-a asfaltat tronsonul 1, se lucrează la canalizarea pluvială pe tronsonul 2, până la biserică, și se asfaltează tronsonul 3, până la pârâul Stâncii.
  • Săptămâna aceasta s-a început și executarea trotuarului de pe str. Mihai Viteazul până la Sala Polivalentă.

Tot în cadrul acestei vizite, Primarul Dragoș Chitic a stabilit împreună cu reprezentanții Publiserv și care vor fi următoarele lucrări de reparații ce se vor efectua în perioada imediat următoare. Mâine va începe modernizarea trotuarului din zona Galeria Mall și se vor face lucrări de plombare a asfaltului în zona blocurilor H4 si H6 din cartierul Speranța.

Biroul Comunicare și Management Integrat

Articolul precedentPoliţia în sprijinul bătrânilor: FII PRECAUT, NU TE LĂSA ÎNȘELAT!
Articolul următorAngelo Massone nu mai este administratorul special al FC Ceahlăul! Clubul fanion ajuns la mâna creditorilor!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.