0:00

Vitezoman „în cascadă” pe „Șoseaua morții”: 120 km/h şi 138 km/h!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn perioada 25-27 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au acționat pe DN2, mai cu seamă pe tronsonul de drum unde se produc frecvent accidente cu urmări ireparabile.

„La aceste activități, desfășurate în sistem integrat, au participat efective de poliţie rutieră şi ordine publică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, radarele folosite fiind amplasate în sistem cascadă”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

„Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, polițiștii au aplicat 184 de sancțiuni contravenționale, 150 pentru abateri privind depășirea limitei legale de viteză. Pentru depăşirea limitei de viteză cu peste 50 km/h, poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere”.

În timpul verificărilor din trafic a fost depistat un bărbat, de 32 de ani, din Târgu Neamţ, care conducea un autovehicul, deși avea permisul de conducere reţinut și mai mulți vitezomani. Din această categorie s-au evidențiat un bărbat, de 43 de ani, din Pildeşti, care circula cu viteza de 188 km/h, într-un segment de drum cu restricţie la 70km/h. Alţi doi șoferi, care au atins „recorduri” au fost înregistrați cu 118 km/h, respectiv 148 km/h, motiv pentru care au fost amendați cu câte 1.125 de lei și le-au fost suspendate permisele pentru 90 de zile. Însă cel mai consecvent șofer s-a dovedit a fi un ieșean de 34 de ani, care a fost prins la Secuienii Noi circulând cu 120 km/h în localitate, iar la următorul radar a fost înregistrat cu 138 km/h, așa că a fost sancționat cu repetiție. (C.M.)

Articolul precedentFOTO 32 de medalii obţinute de gimnaştii de la CSEI „Alexandru Roşca” Piatra Neamţ
Articolul următorVeterani din Republica Moldova, vizită la Prefectura Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.