Viorel Bălțătescu, fostul președinte al PDL Târgu-Neamț și-a luat rămas bun de la colegii din Consiliul Local, vineri, 28 martie, chiar de ziua de naștere. Colegii au luat act de demisie, nu înainte de a-i transmite cuvinte frumoase.

„A fost o onoare pentru mine să fac parte din acest Consiliu Local și să colaborez cu noua conducere a Primăriei Târgu-Neamț care a venit cu un suflu nou și acest lucru se vede cu ochiul liber prin transformarea orașului nostru. Am încredere în dumneavoastră că vă veți face treaba așa cum v-ați făcut-o și până acum. Ați fost niște colegi minunați și vă mulțumesc pentru tot. Vă urez succes în continuare”, a spus Bălțătescu.

Primarul Daniel Harpa a ținut să-și ia rămas bun de la Viorel Bălțătescu: „La Mulți Ani în primul rând atât domnului Bălțătescu, cât și doamnei Maria Vrânceanu care și-a serbat ziua de naștere ieri. Am colaborat foarte bine cu domnul Bălțătescu și de cele mai multe ori chiar i-am cerut părerea în diferite probleme. Îi urez succes la noul partid politic și sper în continuare să colaborăm la fel de bine și să facem o altfel de politică a orașului”.

Viorel Bălțătescu și-a dat demisia din PDL și din Consiliul Local, pentru a se înscrie în Partidul Mișcarea Populară, preluând, în același timp, și șefia organizației PMP Târgu-Neamț.  Locul său în CL va fi luat de omul de afaceri Mihai Stoica , iar șefia organizației PDL Târgu-Neamț va fi preluată, în calitate de președinte interimar, de Aurel Aciocârlănoae. (C.T.S.)

Articolul precedentModele de teste pentru Evaluările naţionale
Articolul următorVicele Humulescu își ia un binemeritat concediu