reclama autocenter

Noua premieră  a Teatrului Tineretului Piatra Neamţ – spectacolul Dragonul de aur de Roland Schimmelpfennig, în regia lui Cristian Ban – va fi prezentată vineri, 1 martie, 2013, de la ora 19, în sala de festivităţi a Colegiului Naţional „Petru Rareş”. Din distribuţie fac parte : Ingrid Robu, Corina Grigoraş, Cătălina Ieşanu, Ioan Paraschiv, Cezar Antal. Regia este semnată de Cristian Ban, iar scenografia, de Cristina Milea. Spectacolul este interzis celor sub 14 ani.

În sufocanta bucătărie a restaurantului Dragonul de aur ordinea frumoasă a lumii e stricată de disperare şi violenţă. Ce legătură există între imigranţii ilegali – privaţi de orice drept, inclusiv cel la viaţă –, cuplul scindat de trădare, sexualitatea brută mascată în iubire? Caruselul multiplelor planuri de joc implică treceri dincolo de limitele sexelor, vârstelor, speciilor; treceri pe care tânărul regizor Cristian Ban le-a orchestrat într-un tempo extrem de alert.

Dragonul de aur a fost declarată drept cea mai bună piesă a anului 2010 de către critica de specialitate din Germania.

Sâmbătă, 2 martie, de la ora 19, în aceeaşi sală, TT-ul prezintă spectacolul cu piesa „Tape”, de Stephen Belber, în regia lui Răzvan Muraru. În distribuţie: Cezar Antal, Dragoş Ionescu, Corina Grigoraş, Nora Covali.

Biletele se pot achiziţiona de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, cu două oreînainte de fiecare reprezentaţie. Pentru rezervări, scrieţi la adresa de e-mail rezervarebiletett@gmail.com (de luni până vineri)  sau telefonaţi la numărul: 0752149735. Pentru a fi valabile, biletele aferente rezervărilor trebuie achitate cu maxim o jumătate de oră înaintea începerii spectacolului.

Articolul precedentAzi, la Casa Învăţătorului Piatra Neamţ: Lansarea cărţii „În volbura apelor”
Articolul următorMărţişoarele- mai mult aţa decât faţa…