0:00

Vine iarna. Se răcește dramatic și sunt anunțate ninsori, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMeteorologii anunță că vine iarna, puțin mai repede decât ne așteptam. Din a doua parte a acestei săptămâni valorile termice scad abrupt și vin fulgi de nea. Va ninge în teritoriu, pentru că în zona montană a nins deja, chiar dacă acum nu este strat de nea.

Până în week-end chiar și valorile diurne vor fi cu minus. Specialiătii spun că începând cu data de 16 noiembrie vremea se va răci semnificativ în Moldova, iar la finalul săptămâni, temperaturile maxime vor ajunge la 1 grad. Ulterior, valorile termice diurne vor crește din nou spre medii de 6…7 grade celsius, normale pentru această perioadă din an. După data de 17 noiembrie, temperaturile minime vor fi în scădere spre -4…-3 grade celsius, apoi va crește ușor până la 1…2 grade celsius.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în intervalul 17 – 22 noiembrie și după 26 noiembrie. Vineri, 18 noiembrie, în Piatra Neamț se anunță o maxima de 1 grad și o minimă nocturnă negativă, -1 grad, plus precipitații mixte, poate chiar zăpadă. Cea mai rece zi din această săptămână pare a fi cea de duminică, iar la amiază în termometre vor fi -2 grade, iar minima nocturnă ajunge la -4 grade.

(G. S.)

Articolul precedentPopulația planetei a trecut de 8 miliarde de oameni
Articolul următorÎncep înscrierile pentru Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.