0:00

Încep înscrierile pentru Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMinisterul Antreprenoriatului şi Turismului a început astăzi, 15 noiembrie, înscrierile pentru ediţia din acest an a Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, care va avea loc la Romexpo, în perioada 9 – 11 decembrie.

„La ora 10:00 dăm startul înscrierilor pentru ediţia din acest an a Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii! Evenimentul va avea loc în Bucureşti, mai exact la Romexpo, Pavilion B1, în perioada 09 – 11 decembrie. De organizare ne ocupăm noi, împreună cu colegii noştri de la AIMMAIPE Ploieşti. La fel ca în cazul oricărui program pe care îl gestionăm, totul se desfăşoară digital! Operatorii economici interesaţi se pot înscrie pe site-ul www.timm.ro, unde poate fi studiată şi procedura de implementare a programului”, menţionează comunicatul MAT.

Înscrierile pe platforma https://www.timm.ro/ au loc până luni, 28 noiembrie, ora 20,00 pe site-ul.

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului va deconta pentru 150 de beneficiari cazarea, transportul personal şi al produselor la/de la eveniment, în sumă forfetară de 1.500 lei, în cadrul „Programului pentru organizarea Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii – TIMM 2022″.

Mediul economic din regiunea Nord-Est se confruntă în continuare cu probleme grave, resimțite mai ales de către întreprinderile mici și mijlocii. De exemplu, în Neamț, în primele 9 luni ale anului 328 de firme și-au închis porțile (amănunte aici).

Angela Croitoru

Articolul precedentVine iarna. Se răcește dramatic și sunt anunțate ninsori
Articolul următorȘtire actualizată. DGASPC Neamț într-un dosar DNA: angajări pe șpăgi la Complexul Romanița Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.