0:00

Astăzi, 16 mai, în jurul orei 11,30, noul proprietar al unui apartament situat la etajul al doilea al unui bloc de pe Aleea Aurorei din Piatra Neamţ, a atins o ţeavă de gaz din interior cu flexul pe care-l folosea pentru a tăia parchetul vechi. Acesta efectuează lucrări de reamenajare a apartamentului, începând cu schimbarea parchetului. Greşeala l-a lăsat fără gaz nu numai pe noul proprietar, ci şi apartamentul situat dedesupt, la etajul I. Proprietarul celui de-al doilea apartament este însă plecat în Italia, iar apartamentul este gol.

Potrivit angajaţilor Delgaz Grid care lucrau la faţa locului, doar aceste două spaţii de locuit au rămas fără gaz, în momentul decuplării de la sistemul centralizat de alimentare cu gaz metan al blocului, toate celelalte apartamente având centrale termice individuale.

Proprietarul care şi-a tăiat ţeava, din greşeală, trebuie acum să cheme o firmă specializată care să o repare, potrivit angajaţilor Delgaz Grid.

Video. Piatra Neamţ: Şi-a tăiat ţeava de gaz din greşeală!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere şi un echipaj de paramedici SMURD au supravegheat zona. Apartamentul cu pricina a fost aerisit. Nu au fost victime sau alte incidente.

Angela Croitoru

Imagini: Bogdan Călian

Articolul precedentIonel Arsene cercetat pentru avere nejustificată şi fals în declaraţii
Articolul următorPiatra Neamţ: Scandal şi ultraj la poliţiştii locali în staţia de autobuz de la Orion
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.