0:00

Ionel Arsene cercetat pentru avere nejustificată şi fals în declaraţii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIonel Arsene, şeful PSD Neamţ, nu poate justifica cel puţin 43.500 euro. Aceasta este concluzia celor de la Agenţia Naţională de Integritate (ANI) care constată o diferenţă nejustificată de 196.100 lei, adică 43.519 euro, între veniturile dobândite de preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene şi averea acestuia. Atât cât se cunoaşte din ea.

Presa locală a publicat, în repetate rânduri în ultimii ani, articole care dezvăluiau faptul că stilul de viaţă şi luxul afişat de baronul PSD sunt peste posibilităţile sale financiare oficiale şi declarate în documente justificative.

Potrivit comunicatului agenţiei de astăzi, 16 mai, instituţia a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bacău şi cere efectuarea unui control care să cerceteze „modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Ionel Arseme“.

În acelaşi timp, ANI a sesizat şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pornind de la indiciile existente privitor la „săvârşirea de către Ionel Arsene a infracţiunii de fals în declaraţii prevăzută de art. 326 din Codul penal, întrucât nu a menţionat în declaraţiile de avere completate în perioada 2017-2018, suma totală de 196.100 lei, reprezentând împrumuturi acordate în nume personal unei societăţi comerciale“.

Ionel Arsene cercetat pentru avere nejustificată şi fals în declaraţii, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Ionel-ARSENE-declaratie-avere-2017 Ionel-Arsene-avere-2018

A.C.

Articolul precedentFoto. Incendiu în comuna Petricani. 60 de tone de plante furajere au ars
Articolul următorVideo. Piatra Neamţ: Şi-a tăiat ţeava de gaz din greşeală!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.