0:00

Piatra Neamţ: Scandal şi ultraj la poliţiştii locali în staţia de autobuz de la Orion, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această dimineaţă, 17 mai, în jurul orei 8,30, un şofer care îşi parcase maşina în staţia de autobuz de la Orion a fost abordat de un echipaj de la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Locale Piatra Neamţ. I s-a atras atenţia că şi-a parcat autoturismul într-un loc interzis şi i-au cerut să se legitimeze. Omul a refuzat, a început să facă scandal şi mai mult, a început să–şi mişte maşina în direcţia poliţiştilor locali ca şi cum ar fi vrut să-i lovească, conform informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.

În acel moment, simţind că situaţia le scapă de sub control, poliţiştii locali au chemat echipa de intervenţie de la Ordine Publică. În replică, șoferul a sunat la 112 anunţând că are nevoie de sprijinul poliţiei, aşa încât la faţa locului a mai venit şi un echipaj al Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ de la Ordine Publică.

Toţi cei implicaţi se află acum la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ, la Biroul de Ordine Publică unde dau declaraţii despre cele întâmplate.

Comisar şef Costel Irina, cel care ţine locul purtătorului de cuvânt al IPJ Neamţ zilele acestea, confirmă incidentul, el trecând prin acea zonă în momentul în care cele două echipaje ale Poliţiei Locale se aflau la faţa locului.

Vom reveni cu detalii despre modul în care au evoluat lucrurile.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: Poliția Locală Piatra Neamț

Articolul precedentVideo. Piatra Neamţ: Şi-a tăiat ţeava de gaz din greşeală!
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: Am votat pentru „dreptul de a fi uitat” al supraviețuitorului de cancer
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.