Miercuri, 25 martie, mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră Târgu Neamţ, cât şi echipaje de la Poliţia de promixitate şi Jandarmerie au circulat pe toate străzile oraşului, pentru a face apel la toţi cetăţenii să stea în case. Acesta a fost transmis prin difuzoarele montate pe maşinile de serviciu. Mesajul transmis de angajaţii MAI: „Vă rugăm să rămâneţi în case. Pentru siguranţa dv. şi a celor din jur rămâneţi în case. Orice ieşire în spaţiul public vă poate pune în pericol sănătatea sau chiar viaţa”.

„Suntem în stare de urgenţă, dar să nu uităm că astăzi este Ziua Poliţiei Române. E serbată la datorie, în linia întâi. Mulţumesc poliţiştilor din Târgu Neamţ, care sunt pe străzi pentru siguranţa noastră, pentru a combate criminalitatea şi pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19. În semn de apreciere, îndemn târgnemţenii să stea acasă în această perioadă grea. Vă mulţumesc pentru buna colaborare şi vă felicit pentru profesionalism! La mulţi ani Poliţiei Române!”, a transmis primarul Daniel Harpa, pe contul său de socializare.

VIDEO Târgu Neamţ: De ziua lor, poliţiştii au făcut apel să se stea în casă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe altfel, tot astăzi, la Târgu Neamţ, a putut fi observat şi un transport militar, cu două TAB-uri. (C.T. STURZU)

Articolul precedentFOTO: Au început controalele în stradă, în municipiul Piatra Neamț
Articolul următorFOTO Prima zi cu restricţii drastice la Târgu Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.