Controale în stradă, în municipiul Piatra Neamț, ale Poliției și Jandarmeriei au început astăzi, 25 martie, chiar de la ora 12, imediat ce au intrat în vigoare restricțiile de circulație pentru persoane. În lipsa motivului și a documentelor – adeverința de la angajator sau legitimația de serviciu, ori declarația pe propria răspundere – persoanele pot fi amendate cu minim 100 de lei și până la maxim 5.000 de lei. Mai multe detalii aici . (C.I.)

(sursa foto: Laurențiu Mandache)

 

5 COMENTARII

  1. Dacă am o casă la țară și câteva animalute de curte (pisici și căței), am70 de ani și toată iarna am fost la 2-3 zile și le-am dus mâncare, acum ce fac, le las să moară de foame? În plus am o gradina în care cultiv syrictul necesar, ce fac, timpul nu așteaptă. În anotimpul cald stăm acolo. Acum nu putem, e frig și nu ne-am aprovizionat cu lemne. Chiar suntem unupericol dacă ne deplasam cu mașina și nu venim în contact cu nimeni?

  2. Puteți merge sa hrăniți animalele,altfel ar fi instigare la maltratarea animalelor,doar sa aveți la dvstra declarație precum ca hrăniți animalele

  3. Rog să se facă controale și în cartierul Speranța. Aici lumea se plimba nestingherită cu copii , mătuși, bunici. Lucrez la market dar îmi vine să îmi dau demisia. Vin oamenii să cumpere o bere sau un trei in unu .Aceasta e stare de urgență?

Comments are closed.