pietricica turism

Indubitabil, în Piatra-Neamț lucrează oameni hotărâți! Atât de hotărâți încât nimic nu-i oprește. Nici măcar ploaia. Astăzi, 9 noiembrie, pe vreme de precipitații cât să fie nevoie de ștergătoare ca să vezi strada prin parbriz, niște specialiști astupau de zor gropi pe Aleea Ulmilor, lângă Piața Dărmănești. Vorba unul proprietar de service auto, care se uita lung după mașinile ”reparate” pe bani mulți în atelierul lui: ”Să țină până la poartă!”.

Actualizare: Directorul Publiserv: ”De data asta nu am greșit”

Valentin Ciobanu, directorul Publiserv, ne-a declarat că muncitorii nu turnau asfalt ci refuz de freză, adică asfalt vechi concasat, folosit ca umplutură pentru gropi: ”Stația de asfalt n-a lucrat nici ieri, nici azi, așteptăm vreme favorabilă. Refuzul de freză se poate pune și pe ploaie, n-are nicio treabă, e ca un fel de balast și se folosește pentru pregătirea terenului în vederea asfaltării. Se întâmplă să mai greșim, dar de data asta nu am greșit”.

1 COMENTARIU

  1. Ce manglitor! Astia sunt mai mincinosi decat era Ponta! Da, de pelerinele si materialele cumparate de Publiserv de la firma lui Ciobanu cand ne vorbeste?

Comments are closed.