Un pietrean supărat din motive de amor a ales o metodă inedită de răzbunare. A scris mesaje obscene pe pereții blocului unde locuia prietena lui, faptele având loc în mai multe rânduri. A fost identificat rapid, iar pentru fapta sa a fost amendat cu 2.000 de lei și pus să văruiască imobilul.

Totul s-a întâmplat în cartierul Mărăței, în seara de 8 ianuarie 2023, dar și două zile mai târziu, pe 10 ianuarie, după lăsarea întunericului, în jurul orei 22:00.

Respectivul, supărat din motive sentimentale, s-a decis să scrie mesaje obscene la adresa prietenei și nu oriunde, ci pe peretele unui bloc. Acesta a scris și a desenat cu un spray și mai apoi cu vopsea de culoare roșie mesajele respective la adresa prietenei, crezând că în acest fel se răzbună pe aceasta din urmă“, a anunțat Poliția Locală.

Dispecerii monitori s-au autosesizat, iar polițiștii locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului l-au identificat după ce au urmărit imaginile înregistrate de camerele de supraveghere amplasate la unul dintre shelterele din cartier.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional pentru încălcarea H.C.L. 228/2021- Regulamentul privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică în municipiul Piatra Neamț, art. 9, lit. ”g” , a fost somată să înlăture mesajele scrise și să readucă pereții imobilului la starea ințială“, anunță aceeași sursă.

(G. S)

Articolul precedentTransporturi frauduloase de lemn, pagubă de proporții
Articolul următorDosarul Skoda, varianta modernă s-a prescris  
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.