0:00

Actualizare 13.05.2023: Cauza probabil a incendiului, conform unui comunicat al ISU Neamț, „a fost efectul termic al curentului electric (mijloace de iluminat lăsate sub tensiune)“.

Știre actualizată. VIDEO/FOTO. Incendiu puternic la o casă din Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Au ars acoperișurile construcțiilor pe o suprafață de aproximativ 250 mp, bunurile din interior, mobilier, aparate electrocasnice, obiecte de uz gospodăresc, 100 kg cereale și 30 de pui. Incendiul a afectat trei anexe gospodărești și acoperișul casei cu etaj, existând posibilitatea propagării la alte două locuințe din vecinătate aflate la mică distanță.

Știre actualizată. VIDEO/FOTO. Incendiu puternic la o casă din Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare 22.05: ISU Neamț informează că incendiul a fost semnalat la ora 20.20. „La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la nivelul unei construcții, cu posibilitatea propagării la alte construcții învecinate. Până la sosirea pompierilor, prorietarul a fost scos din locuință de către un vecin.

Pompierii au localizat incendiul și imtervin pentru lichidarea acestuia”, menționează comunicatul ISU.

Actualizare: Incendiul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 de către un vecin, acesta fiind și cel care l-a scos pe proprietar din locuință până la venirea pompierilor. Accesul către imobilul cuprins de flăcări a fost dificil, dar la acest moment incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia. Trebuie spus faptul că flăcările au fost foarte mari putând fi zărite de la intrarea în Piatra Neamț dinspre Bicaz, astfel că mai mulți oameni au alertat salvatorii prin apel la 112.

Știre actualizată. VIDEO/FOTO. Incendiu puternic la o casă din Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu amănunte.

Știre inițială: Trei mașini de pompieri dar și voluntari au intervenit în această seară, 12 aprilie, la un incendiu care a izbucnit la o casă de pe str. Cârloman din Piatra Neamț.

 

 

Din informațiile prezentate de Mesagerul de Neamț, o persoană a fost evacuată din clădire. Incendiul s-ar fi răspândit și la o casă alăturată.

Vom reveni cu amănunte.

Z.C.

Articolul precedentAccident cu victime multiple la Borlești: o femeie și-a pierdut viața
Articolul următorCând sunt deschise muzeele din Neamț în perioada Paștelui
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Efectul termic al curentului electric este o cauza rară, mai sigur, scurt circuit. Nu prea mai sunt specialiști in curtea Isu pentru stabilirea unei cauze de incendiu.

Comentariile sunt închise.