Accident cu victime multiple la Borlești: o femeie și-a pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn accident deosebit de grav, soldat cu un deces și mai multe persoane rănite, s-a produs în această seară, 12 aprilie în localitatea Borlești. Apelul pentru ajutor prin numărul unic de urgență 112 a fost înregistrat în dispecerat în jurul orei 18:25. Primii care au intervenit au fost pompierii de la Punctul de lucru Roznov, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială  pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD TIM și EPA, precum și Ambulanța Neamț.

Din primele date, în incident au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane, două dintre acestea, pasagere în aceeași mașină, fiind încercarate. ”Una dintre victime a fost scoasă din autoturism în stare de inconștiență. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ. Din păcate, o femeie de 67 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia”, conform ISU Neamț.

Alte patru persoane au suferit leziuni fiind transportate la UPU Piatra Neamț. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat carosabilul. Urmează ca polițiștii să stabilească modul în care a avut loc tragicul accident. FOTO ISU Neamț

(G.S)

Articolul precedentMisiuni de suflet ale salvatorilor nemțeni
Articolul următorȘtire actualizată. VIDEO/FOTO. Incendiu puternic la o casă din Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.