0:00

Misiuni de suflet ale salvatorilor nemțeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn Săptămâna Patimilor militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț s-au mobilizat și au adus un strop de bucurie unor rezidenți din cadrul unui cămin pentru persoane vârstnice din Piatra Neamț. S-a întâmplat pe 10 aprilie când salvatorii au petrecut câteva ore alături de seniori cărora le-au oferit cuvinte calde dar și fructe. La schimb, bunicii au dăruit bănuți pentru a aduce bucurie unor copii.

A doua zi a avut loc o altă întâlnire, de această dată cu o familie din comuna Ștefan cel Mare la gospodăria căreia pompierii interveniseră în trecut pentru stingerea unui incendiu. Pe 11 aprilie s-au întors cu daruri de Paște pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Noi ne-am gândit ca măcar masa de Sărbători să le-o asigurăm într-o anumită măsură, iar coșul Iepurașului a fost plin cu alimente, fructe și dulciuri pentru cei mici. Merită și ei câteva zile lipsite de griji din partea Iepurașului, familia lor fiind prea săracă pentru a le putea oferi acest confort, din păcate”, a transmis ISU Neamț.

(G.S.)

FOTO ISU Neamț

Articolul precedentPercheziții DIICOT în Neamț într-un dosar de trafic de droguri de mare risc
Articolul următorAccident cu victime multiple la Borlești: o femeie și-a pierdut viața
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.