0:00

Când sunt deschise muzeele din Neamț în perioada Paștelui, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiComplexul Muzeal Național Neamț a emis un comunicat în care prezintă programul muzeelor din Neamț în perioada de Paște. Textul integram îl puteți citi mai jos.

„Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni, Muzeul de Etnografie Piatra-Neamţ, Muzeul de Artă Piatra-Neamţ, Pivnița 1, Pivnița 2, Muzeul de Ştiinţe Naturale Piatra-Neamţ, Galeriile de Artă Lascăr Vorel Piatra-Neamț, Muzeul de Istorie Roman, Muzeul de Artă Roman, Muzeul de Ştiinţe Naturale Roman, Muzeul de Istorie şi Etnografie Târgu Neamţ, Casa Memorială „Veronica Micle” Târgu Neamţ:

  • 14 aprilie deschis între orele 10.00-18.00;
  • 15 aprilie deschis între orele 10.00-14.00;
  • 16 și 17 aprilie închis;
  • 18 aprilie deschis între orele 10.00-18.00.

Muzeul Cetatea Neamţ:

  • 14 aprilie deschis între orele 10.00-18.00;
  • 15 aprilie deschis între orele 10.00-16.00;
  • 16 aprilie închis;
  • 17 și 18 aprilie deschis între orele 10.00-18.00;

Program de funcționare Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni

(20 aprilie – 4 mai a.c.)

Complexul Muzeal Național Neamț anunță publicul vizitator că începând cu data de 20 aprilie Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni va intra într-un proces de reorganizare a expoziției permanente.

Necesitatea reorganizării spațiului expozițional apare pe fondul organizării la Timișoara (Capitală Culturală Europeană) a expoziției „Apogeul artei preistorice europene – Cultura Cucuteni”; Muzeul Național de Artă Timișoara va fi gazda acestui proiect expozițional în perioada 18 mai – 1 octombrie.

Detalii aici.

Începând cu data de 5 mai Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni se va redeschide într-o formulă ce propune publicului vizitator o serie mai puțin cunoscută de exponate unice aparținând celei mai prestigioase civilizații preistorice europene – cultura Cucuteni.

Vă mulțumim pentru înțelegere”.

Articolul precedentȘtire actualizată. VIDEO/FOTO. Incendiu puternic la o casă din Piatra Neamț
Articolul următorCheile Bicazului: Plasare administrativă de drum de la Braşov la Iaşi
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.