Un depozit de dezmembrări auto a fost cuprins de un incendiu puternic, în această după-amiază, 5 februarie, după ora 15.

Video: Imagini de la incendiul de proporții de la Oglinzi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Incendiul a fost provocat de scânteile de la un aparat de tăiere, după cum au stabilit pompierii la finalul misiunii. Au ars 30 de mașini și un camion și peretele unei case. ISU Neamț a transmis un comunicat astăzi, 6 februarie, privind intervenția: „În data 05.02.2022, în jurul orei 14:50, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un parc de dezmembrări auto din localitatea Oglinzi, coumuna Răucești.
La sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la mai multe autoturisme și la o construcție din lemn, cu posibilitatea propagării la o locuință.
Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD împreună cu voluntarii din cadrul SVSU Răucești cu două utilaje.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars 30 mașini și un camion provenite din dezmembrări, o magazie din lemn cu suprafața de aproximativ 20 mp și izolația din polistiren a unui perete al locuinței pe o suprafață de 20 mp.
Intervenția a durat aproximativ trei ore. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unor scântei provenite de la un aparat pentru tăiere. Nu au fost victime”.

Mai multe echipaje de pompieri acționează la fața locului, în satul Oglinzi, comuna Răucești. Parcul auto este amplasat la distanță de orice drum practicabil, motiv pentru care pompierii întâmpină dificultăți.

Fumul gros poate fi văzut de la câțiva kilometri.

C.I.

Articolul precedentFinanțe 2022: titluri de stat la cea mai mare dobândă de la lansarea programului Tezaur
Articolul următorFOTO – Cumplit! Doi frați s-au dat pe gheață și au căzut în râul Bistrița

2 COMENTARII

Comments are closed.