0:00

Actualizare: Echipajul de poliție care a făcut cercetările a stabilit că „bărbatul de 45 de ani, care conducea autobuzul, în timp ce se deplasa pe calea de acces din cartierul Speranța, ar fi efectuat virajul la stânga pe strada Izvoare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Bacău, ce se deplasa pe direcția Izvoare-Piatra Neamț”, potrivit Ramonei Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. În cauză a fost deschis dosar penal.

***Știre inițială***

Șoferul unui autobuz ce aparține de SC Troleibuzul SA, în care erau 10 persoane, ar fi provocat un accident în Piatra Neamț în această dimineață, 25 septembrie.

Autobuzul intra în zona rezidențială din cartierul Speranța, pe la ora 7, când s-a produs impactul cu un autoturism ce ieșea din cartier. „Din primele date pe care le avem, șoferul nostru, în vârstă de 45 de ani, nu ar fi acordat prioritate când a făcut virajul stânga pentru a intra la Speranța. Autobuzul implicat în accident nu este din cel nou, electric”, a declarat Cristian Sauciuc, directorul Troleibuzul SA.

VIDEO/FOTO. Un autobuz de la Troleibuzul, cu 10 călători, implicat într-un accident, ZCH NEWS - sursa ta de informații

După apelul la 112, la fața locului au ajuns pompierii și un echipaj de ambulanță. Singurul care a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU a fost șoefrul autobuzului, cei 10 călători ieșind singuri, potrivit ISU Neamț.

Poliția urmează să transmită datele oficiale privind accidentul.

C.I.

Articolul precedentO nouă emisiune de titluri de stat: dobânda poate depăși 7%
Articolul următorFOTO. Un șofer a lăsat fără utilități câteva firme din Roznov