Actualizare: Polițiștii care au făcut cercetări la locul accidentului au stabilit că șoferul, în vârstă de 71 de ani, din Piatra Neamț, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare. „În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui tânăr de 25 de ani pasager în autoturism. În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Neamț.

***Știre inițială***

La prima oră a zilei de luni, 25 septembrie, un șofer, în vârstă de 71 de ani, a provocat un accident rutier în urma căruia a lăsat fără gaz metan și energie electrică mai mulți consumatori din orașul Roznov, la limita cu Săvinești.

FOTO. Un șofer a lăsat fără utilități câteva firme din Roznov, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAccidentul s-a produs la intersecția cu Girovul, după ce șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit într-o țeavă de gaz, un gard și a rupt firele de electricitate, potrivit ISU Neamț. „La ora 06:42, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în orașul Roznov, la intersecția cu Girov. La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și modul de prim ajutor de la Punctul de lucru Roznov și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ Piatra Neamț. În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane, care a părăsit partea carosabilă și a lovit un gard, a avariat o țeavă de gaz și a rupt câteva fire de electricitate.

Până la sosirea echipajelor SAJ,  pompierii au intervenit pentru acordarea primului ajutor conducătorului auto, un bărbat de 71 de ani. Cele două victime au fost preluate de echipajele SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor”, a declarat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Cât timp pompierii și ambulanța au intervenit la accident, echipele de specialiști de la distribuitorii de energie electrică și gaze naturale au remediat defecțiunile. (foto ISU Neamț)

C.I.

Articolul precedentVIDEO/FOTO. Un autobuz de la Troleibuzul, cu 10 călători, implicat într-un accident
Articolul următorAsociația Ținutul Răzeșilor anunță prelungirea apelului de selecție a proiectelor pentru măsura M1/6B – Investiții pentru dezvoltarea durabilă a teritoriului GAL