0:00

Actualizare: Potrivit informațiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, șoferii ambelor autoturisme s-au angajat în depășiri neregulamentare, riscante, pe marcajul longitudinal continuu simplu.

Accidentul a avut loc în jurul orei 23.45, pe bulevardul Ștefan cel Mare, din Târgu-Neamț.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 26 de ani, din Petricani, conducea un autoturism pe bulevardul Ștefan cel Mare, s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu simplu, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, din Târgu-Neamț, care era și el angajat în efectuarea manevrei neregulamentare de depășire.

În urma impactului, cele două autoturisme ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp din beton și gardul unui imobil”, a precizat subinspector Ramona Ciofu.

Video. Foto. Târgu Neamț: Două mașini distruse în urma unui accident rutier, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În urma impactului frontal și a coliziunilor repetate, șoferul din Târgu-Neamț și pasagerul din dreapta sa, în vârstă de 25 de ani, au suferit politraumatisme fiind transportați la Centrul de Primiri Urgențe din localitate.

Polițiștii rutieri vor stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului în cadrul dosarului penal pentru vătămare corporală din culpă deschis pe numele ambilor șoferi.

Video. Foto. Târgu Neamț: Două mașini distruse în urma unui accident rutier, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Știre inițială: În cursul nopții trecute, 16 spre 17 septembrie, două autoturisme au fost implicate într-un accident, în zona Barieră din Târgu Neamț. În urma impactului cele două mașini au fost grav avariate.

Vom reveni cu detalii.

C.T.S.

Video. Foto. Târgu Neamț: Două mașini distruse în urma unui accident rutier, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentGeorge Lazăr, președinte PNL Neamț: ”Premierul plafonează prețul lemnului de foc”
Articolul următorNoutăți esențiale la concediul și indemnizația de creștere a copilului!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.