0:00

Video-foto. Acțiune a Poliției Rutiere Târgu Neamț pentru combaterea consumului de alcool la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn cursul zilei de sâmbătă, 10 decembrie, lucrătorii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu Neamț au desfășurat o acțiune privind combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor auto. În urma acțiunii au fost patru șoferi au rămas fără carnet deoarece consumasră alocool. Alți doi șoferi au rămas fără certificatele de înmatriculare, deoarece nu aveau ITP-ul făcut. Valoarea totală a contravențiilor pe care le-au aplicat polițiștii rutieri este de 6.220 lei.

În intervalul 5 decembrie-10 decembrie polițiștii de la Rutiera Târgu Neamț au mai reținut șase permise de conducere, dintre care cinci sunt contravenții, plus încă o infracțiune privind conducerea mașinii sub influența alcoolului.

Video-foto. Acțiune a Poliției Rutiere Târgu Neamț pentru combaterea consumului de alcool la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMarius Cârjă, șeful Formațiunii Rutiere Târgu Neamț a precizat: „Avem periodic astfel de acțiuni. Încercăm să prevenim prin acțiunile noastre evenimente nedorite sau tragice. Încercăm să atragem atenția șoferilor că viața lor și a altora este o prioritate. Riscul unor accidente grave este ridicat. De aceea, sfătuim șoferii să nu urce la volan sub influența alcoolului, să conducă preventiv, să respecte limita de viteză și condițiile de trafic.

Considerăm că acțiunile de prevenție sunt importante, de aceea mereu colegii mei le pun în vedere șoferilor riscurile care implică nerespectarea Codului Rutier”.

C.T.S

Articolul precedentA doua etapă a programului Rabla: se dau vouchere pentru laptopuri și tablete
Articolul următorCăminul cultural din Ruginoasa va fi reabilitat și modernizat prin PNNR
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.