0:00

Cea de-a doua etapă a programului Rabla pentru electrocasnice, în care cei care s-au înscris pot obține vouchere pentru laptopuri și tablete, începe luni, 12 decembrie 2022. Perioada de selecție este de 5 zile, de luni, la ora 10:00, până vineri, 16 decembrie, la ora 23:59, sau până la  epuizarea bugetului de 10.000.000 lei.

Administrația Fondului de Mediu a stabilit că voucherul pentru achiziția unui laptop este de 500 de lei, în timp ce pentru o tabletă este de 300 de lei. După finalizarea acestei etape sau după epuizarea bugetului, va avea loc ședința Comitetului de Avizare și se vor valida voucherele rezervate.

A doua etapă a programului Rabla: se dau vouchere pentru laptopuri și tablete, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiValabilitatea voucherului este de 7 zile de la data validării, termen în care trebuie utilizat la un comerciant validat. Ulterior, formalitățile de achiziționare a echipamentelor eligibile trebuie realizate tot într-un termen de 7 zile.

Cei care au selectat un voucher în prima ediție a programului Rabla și nu l-a utilizat, nu mai pot selecta un voucher pentru aceeaşi categorie, pe parcursul aceluiaşi an calendaristic. Persoana fizică care a beneficiat deja de un voucher dintr-o categorie nu mai poate beneficia de acelaşi tip de voucher pe parcursul aceluiaşi an calendaristic. (G.S.)

Articolul precedentAccident cu fugă de la locul faptei
Articolul următorVideo-foto. Acțiune a Poliției Rutiere Târgu Neamț pentru combaterea consumului de alcool la volan
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.