Căminul cultural din Ruginoasa va fi reabilitat și modernizat prin PNNR, ZCH NEWS - sursa ta de informații61 de noi contracte finanțate prin componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNNR) au fost semnate vineri, 9 decembrie. Patru dintre acestea sunt din județul Neamț.

Contractele au fost încheiate între autoritățile publice locale din 54 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) și au o valoare totală de 1.073.935.370,33 de lei.

Prin componenta “Valul Renovării”, au fost semnate 25 de contracte, în valoare totală de 252.939.124,72 de lei, cu 18 autorități locale, pentru lucrări de eficientizare energetică și asigurarea siguranței seismice și la incendiu a blocurilor de locuințe și a clădirilor publice. Din cele 25 de contracte unul este al Primăriei Ruginoasa din județul Neamț. Este vorba despre un proiect în valoare totală de 1,8 milioane de lei prin care va fi reabilitată, modernizată și dotată clădirea căminului cultural din comună.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 1.135 de contracte de finanțare, în valoare totală de 10.409.988.447,31 de lei, a precizat ministrul.

Pe componenta “Fondul local” trei primării nemțene urmează să primească fonduri din PNNR. Detalii aici.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 1.135 de contracte de finanțare, în valoare totală de 10.409.988.447,31 de lei, potrivit MDLPA.

Angela Croitoru

Articolul precedentVideo-foto. Acțiune a Poliției Rutiere Târgu Neamț pentru combaterea consumului de alcool la volan
Articolul următorTârgu Neamț: Fără curent pe str. Băile Oglinzi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.