Noul viceprimar Bogdan Gavrilescu a venit cu o idee, pe care a și pus-o în practică: stropirea străzilor în zilele caniculare.

„A fost ideea mea și acum, recunosc, am emoții legate de cum o vor vedea oamenii. Este a doua zi de stropit și până acum nu am fost huiduit, am primit doar recomandări. Aștept în continuare să văd reacțiile oamenilor, dar și să văd cât ne permite bugetul pentru a continua și chiar pentru a putea efectua operaţiunea de două ori pe zi – dimineaţa şi seara. Ne-am dori să putem face şi o spălare cu detergent a străzilor, dar trebuie să analizăm mai întâi costurile”, a declarat viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Începută joi, 15 iulie, acțiunea a continuat și vineri, având loc între orele 11:30 – 13:00, pe mai multe artere principale din muncipiu: bd. Traian, bd. Decebal, patrulaterul din centrul orașului, str. 1 Decembrie 1918, Orhei şi Mihai Viteazu. Fiecare operațiune costă 387 lei, fără TVA, și presupune consumul a 10 tone de apă. De stropitul străzilor se ocupă cei de la Salubritas. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentDă cu subsemnatul, după ce a îmbiat un poliţist cu 150€
Articolul următorCe poţi face să nu rămâi fără bicicletă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.