0:00

Dă cu subsemnatul, după ce a îmbiat un poliţist cu 150€, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProcurorul de caz din cadrul Parchetului Judeţean Iași a dispus trimiterea în judecată a unui bărbat acuzat de „dare de mită în formă continuată (două acte materiale)”, potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

Cazul are vechime de aproape un an.

„La data de 27.07.2015, un agent de poliție din cadrul Poliției orașului Târgu Frumos, județul Iași, a sesizat Direcția Generală Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție Iași despre faptul că C.R., cercetat într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani, pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, i-a promis suma de 150 euro pentru a-i restitui permisul de conducere. La data de 28.07.2015, C.R. i-a promis aceluiași agent de poliție bunuri pentru a-i elibera în mod nelegal o dovadă de circulație”, se precizează în comunicatul de presă citat.

Poliţiştii din cadrul DGA-SJA Iași „au fost delegați să efectueze acte de procedură penală care au contribuit la alcătuirea probatoriului infracțiunii de dare de mită”, se mai menţionează în comunicat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFOTOGRAFII Lovitură pe piața drogurilor din Neamț și Bacău
Articolul următorVicele Gavrilescu, după ce a decis stropirea străzilor: „Bine că nu am fost huiduit!”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.