Mai mulți elevi ai Palatului Copiilor din Piatra Neamț vor pleca la Tel Aviv, cu contribuția financiară a Consiliului Local Piatra Neamț, pentru o expoziție de pictură ”duplex”. Proiectul, ce presupune alocarea a 9.900 de lei din bugetul local, a fost aprobat de consilierii locali, în ședința extraordinară a Consiliului Local Piatra Neamț, miercuri, 14 noiembrie 2018.

”Se aprobă încheierea unui parteneriat între municipiul Piatra Neamț și Palatul Copiilor Piatra Neamț, pentru derularea proiectului Expoziție Internațională de Artă Plastică a elevilor români și israelieni – ”Bridges of Colors” Duplex Piatra Neamț – Tel Aviv, care se desfășoară în perioada octombrie – decembrie 2018, cu vernisaj în 6 decembrie 2018, la Institutul Cultural Român din Tel Aviv, Israel;

(…)Contribuția municipiului Piatra Neamț în cadrul parteneriatului este de 9.900 lei, sumă finanțată din bugetul local, capitolul 67.02 – Cultură, recreere și religie, subcapitolul 50 – Alte Servicii în domeniul culturii, recreerii, în vederea acoperii cheltuielilor organizatorice”, se arată în hotărîrea Consiliului Local Piatra Neamț. (I.Ș.)