Mai mulți elevi ai Palatului Copiilor din Piatra Neamț vor pleca la Tel Aviv, cu contribuția financiară a Consiliului Local Piatra Neamț, pentru o expoziție de pictură ”duplex”. Proiectul, ce presupune alocarea a 9.900 de lei din bugetul local, a fost aprobat de consilierii locali, în ședința extraordinară a Consiliului Local Piatra Neamț, miercuri, 14 noiembrie 2018.

”Se aprobă încheierea unui parteneriat între municipiul Piatra Neamț și Palatul Copiilor Piatra Neamț, pentru derularea proiectului Expoziție Internațională de Artă Plastică a elevilor români și israelieni – ”Bridges of Colors” Duplex Piatra Neamț – Tel Aviv, care se desfășoară în perioada octombrie – decembrie 2018, cu vernisaj în 6 decembrie 2018, la Institutul Cultural Român din Tel Aviv, Israel;

(…)Contribuția municipiului Piatra Neamț în cadrul parteneriatului este de 9.900 lei, sumă finanțată din bugetul local, capitolul 67.02 – Cultură, recreere și religie, subcapitolul 50 – Alte Servicii în domeniul culturii, recreerii, în vederea acoperii cheltuielilor organizatorice”, se arată în hotărîrea Consiliului Local Piatra Neamț. (I.Ș.)

Articolul precedentAlexandru Gabriel Băiașu va fi înmormântat joi
Articolul următorCrima de la Bălţăteşti: 9 ani de închisoare pentru trădarea Argentinei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.