0:00

VCM-LPS, încă o înfrângere! Unic a cucerit doar un set la Bacău!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPlecaţi în Banat fără Laza şi Boiko, voleibaliştii de la VCM-LPS Piatra Neamţ au cedat cu 0-3 (-22, -23, -21) în confruntarea cu Volei Club Caransebeş într-un meci care a făcut parte din etapa a şaptea a Diviziei A1. Elevii antrenorului Nicolae Buruş nu s-au predat tocmai uşor, însă nu au pus nici probleme deosebite echipei gazdă. În urma acestei a şasea înfrângeri Răileanu şi compania continuă să fie ultimii în clasament.

„Neavându-i pe Laza şi pe Boiko, am jucat cu Borcoş şi cu Stoenete. Seturile au fost destul de strânse însă noi am pierdut pe greşelile noastre”, a spus Nicolae Buruş.

În interiorul echipei VCM-LPS mocnesc nişte nemulţumiri şi există posibilitatea ca în cursul zilei de astăzi să fie luate o serie de măsuri coercitive. Pentru voleibaliştii pietreni urmează miercuri, 16 noiembrie, susţinerea meciului tur din faza a doua a Cupei României, de pe teren propriu cu Ştiinţa Explorări Baia Mare.

VCM-LPS, încă o înfrângere! Unic a cucerit doar un set la Bacău!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRecenta desemnare a profesorului Rareş Gavril ca antrenor principal al Unicului nu a fost de bun augur pentru elevele sale care au câştigat doar un singur set în derby-ul Moldovei desfăşurat în deplasare în compania Ştiinţei Bacău. Hambele şi compania au cedat cu 1-3 (-13, -16, 19, -20) după ce au pierdut primele două acte destul de uşor la 13 şi la 16. În setul al treilea şi-au mai revenit din „pumni” şi au câştigat cu 25-19. Al patrulea act a fost pierdut la 20, după ce băcăuancele s-au desprins la 22-18. Principalele realizatoare ale Unicului au fost Hambele (17), Lăpuşneanu (10) şi Buz (9). Per ansamblu, echipa pietreană a reuşit 3 puncte din serviciu, 39 din atac, 5 din blocaj şi 27 din cauza erorilor comise de băcăuance. Marţi (15 noiembrie) şi miercuri (16 noiembrie) Unic dispută ambele manşe din cadrul celei de-a doua faze a Cupei României în deplasare cu CSM Târgovişte, deţinătoarea trofeului. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentCadru medical judecat pentru trafic de influenţă
Articolul următor13 noiembrie – cu ghinion pentru doi contrabandiști
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.