USL s-a rupt, acuzele continuă!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* „Domnul Ursărescu nu merită luat în seamă, nu-l iau în seamă nici membrii lui de partid”, declară Ionel Arsene
* „Sunt complet lipsite de logică afirmațiile dlui. Arsene, la fel cum sunt lipsite de logică și afirmațiile despre ieșirea de la guvernare”, a replicat Dorin Ursărescu

Organizația județeană PSD Neamț a organizat, sâmbătă, 8 martie, o conferință de presă pentru a explica de ce s-a rupt USL. Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, având alături pe deputatul Ioan Munteanu, pe viceprimarul de Piatra Neamț, Aurelia Simionică și pe vicepreședintele CJ Neamț, Emilia Arcan, a declarat că PSD își asumă în continuare guvernarea, așa cum a promis electoratului.

”Noi cei din PSD ne asumăm guvernarea așa cum am promis electoratului, cei care au rupt alianța sunt liberalii, iar Antonescu a pus pe primul plan interesul personal și nu al cetățenilor. Orice am fi făcut noi ei erau hotărâți să rupă alianța. Antonescu a demonstrat că nu poate fi președinte al României pentru că este un om instabil. Cetățenii au înțeles cine a rupt alianța și cine și-a bătut joc de voturile a milioane de români. Oamenii au avut speranța că noi venim să reparăm ce a făcut PDL și Băsescu, dar am demonstrat că suntem serioși în cei doi ani de guvernare, noi am ales să ne asumăm guvernarea. Domnul Dorin Ursărescu este astăzi deputat datorită PSD. Cel mai puternic partid în Neamț este PSD și să vii și să spui că cei din PSD au trădat… Valoarea lui Dorin Ursărescu și a PNL se va vedea la alegerile europarlamentare, unde PSD va câștiga detașat. Domnul Ursărescu nu merită luat în seamă, nu-l iau în seamă nici membrii lui de partid. Îmi doresc să rămână președintele PNL mulți ani de acum încolo, pentru că sub conducerea dumnealui liberalii nu au șanse. Oamenii liberali, adevărații liberali au plecat pentru că i-a mazilit Dorin Ursărescu, așa știe dumnealui. Fără o echipă puternică, a făcut alianță cu președintele Tărâță, fără să-l intereseze interesele primarilor din județul Neamț”, a spus deputatul Ionel Arsene, președinte PSD Neamț.

”Nu vreau să comentez nimic”

Deputatul PNL de Neamț, Dorin Ursărescu nu vrea să comenteze acuzațiile aduse de liderii PSD. Acesta spune că afirmațiile despre ieșirea de la guvernare a PNL, făcute de liderii PSD nemțeni sunt lipsite de orice fel de logică. ”Nu vreau să comentez nimic. E clar că la un moment dat construcția USL a fost o măsură bună atât pentru noi, cât și pentru ei. Sunt complet lipsite de logică afirmațiile domnului Arsene, la fel cum sunt lipsite de logică și afirmațiile despre ieșirea de la guvernare”, a spus deputatul PNL de Neamț, Dorin Ursărescu.

”Poziția domnului Arsene este poziția PSD Neamț”

„Poziția domnului Arsene este poziția PSD Neamț. Aproape că nu am ce să adaug, sunt întru totul de acord cu ce a supus domnul Arsene vis-a-vis de ruperea USL. Le-am îndeplinit visul, i-am ajutat să ajungă la guvernare. Acest lucru este valabil și pentru județul Neamț. Acest lucru ne obligă să ne întărim pentru ceea ce urmează, alegerile europarlamentare. O să fim mai bine pregătiți în următoarea campanie electorală și sper ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor. Sunt convins că dl. Ursărescu se va întoarce la aceeași retorică legată de PSD, noi o să vorbim mai puțin și o să luăm mai multe voturi. Democrația călcată cel mai mult în picioare este în PNL. S-ar putea să nu aibă niciun finalist, dacă dreapta se va coagula în jurul PMP, iar PMP va merge pe mâna lui Răzvan Ungureanu”, a spus deputatul de Neamț, Ioan Munteanu.

Irina CĂLIN

Articolul precedentNadina Simion a scăpat de un dosar penal
Articolul următorTinerii din Săbăoani, comemoraţi la Opera din Madrid