Ursărescu – atacat cu semnături, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Ceea ce părea doar un zvon, al unor interesați din Partidul Național Liberal – cum că s-au strâns semnături prin care să se ceară conducerii centrale a partidului decăderea din funcția de președinte a lui Dorinel Ursărescu – s-a dovedit a fi crunta realitate. Semnături s-au strâns și, în josul listei, apare chiar semnătura senatorului Eugen Țapu Nazare, omul despre care se spune că a fost susținut chiar de Ursărescu. La vremea aceea s-a vorbit chiar despre un împrumut acordat de viitorul senator președintelui său, aflat la acea vreme în reale dificultăți financiare. Președintele PNL Neamț a comentat acțiunea în stil propriu: ”Există o listă cu 65 de semnături, ultima dintre ele fiind chiar a senatorului Țapu. Seamănă cu o acțiune de tip comunisto- fesenist, care, în mod normal, ar trebui să fie de domeniul trecutului. Au semnat, printre alții, un fost primar penelist, care a trecut la PSD și a fost apoi pe afișele PSD, precum și multe persoane care au adus prejudicii imaginii partidului. Pot spune că domnul senator și-a luat animalele bolnave după el”.

Evident că o listă de numai 65 de persoane poate ridica semne de întrebare asupra seriozității și reprezentativității celor care au semnat și inițiat un astfel de demers. Asta dacă ne raportăm la o organizație județeană serioasă. Cel vizat de declarația președintelui de filială, senatorul Țapu, suspectat că s-ar afla în spatele întregii acțiuni, nu a vrut să comenteze subiectul, pe motiv că sunt lucruri care se discută la partid. Dar a făcut o declarație de posibilă colaborare: ”În principiu, orice membru al PNL este colegul meu și, chiar dacă există, la un moment dat, păreri diferite, eu pot face echipă cu oricine respectă statutul și imaginea partidului”.

Un alt semnatar ne-a declarat că, din contră, ar fi vorba de 60, dar procente, nu persoane – peste 60% din membrii biroului județean, plus toți primarii și mulți viceprimari – și că multă lume din partid nu a semnat, s-a declarat de acord cu documentul respectiv. Adevărul îl vom afla doar atunci când lista va fi făcută publică. În acest moment, ea a fost depusă la sediul central al partidului, de unde se așteaptă un răspuns. Miza pare să fie, la final, cine va conduce armatele reunite PNL-PDL în campania de la prezidențiale.

V. BĂLĂNESCU

Articolul precedentOperaţiunea ”Vatra” – amenzi de 54.000 de lei
Articolul următorCălătoria Reginei Maria în județul Neamț

1 COMENTARIU

  1. Interesanta declaratia domnului Ursarescu. Sa inteleg ca toti primarii, viceprimarii, consilierii judeteni, consilierii locali, presedintii de organizatii, mojoritatea Biroului Politic Teritorial…etc care au semnat hartia respectiva sunt niste „animale bolnave”???? Animalele astea l-au scos pe stimabilu – deputat in Parlamentul Romaniei! Sa-i fie RUSINE! Este un PRESEDINTE fara cuvant si fara onoare. UN JEG ORDINAR!.Ar trebui sa faca un bine Partidului National Liberal si sa-si dea demisia…

Comments are closed.