0:00

Un bărbat condamnat anul trecut de Judecătoria Bistrița la 4 ani și 10 luni de închisoare pentru trafic de stupefiante, a căzut în mânile oamenillor legii, după ce a venit la Roman pentru a ridica un troler cu vreo 11 kilograme de droguri. El era dat în urmărire națională și până acum a reușit să se sustragă, dar nu a lăsat vechile metehne, așa că tot stupefiantele l-au băgat după gratii.

Urmărit national pentru droguri, găsit la Roman cu un troler cu stupefiante, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTotul a început pe 21 februarie, când bărbatul, împreună cu un amic, așteptau trolerul cu stupefiante la Oradea. Microbuzul ce transporta coletul, și care venea din Germania, nu a mai oprit la Oradea, ci abia la Roman, unde era capăt de linie.

Urmărit national pentru droguri, găsit la Roman cu un troler cu stupefiante, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUltimul călător care a coborât și-a însușit bagajul nerevendicat, iar când a ajuns acasă și a văzut conținutul, a anunțat anchetatorii (amănunte AICI).

Urmărit national pentru droguri, găsit la Roman cu un troler cu stupefiante, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCum pe troler era un număr de telefon, proprietarul bagajului a fost apelat, iar cînd a venit la Roman pentru a ridica bajul, a fost încătușat. (G.S., FOTO: Poliția Neamț)

Articolul precedentIon Asaftei ales președinte al CJ Neamț
Articolul următorAvertisment de la Fisc: atenție la persoane care solicită bani în numele ANAF
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.