Un bărbat condamnat anul trecut de Judecătoria Bistrița la 4 ani și 10 luni de închisoare pentru trafic de stupefiante, a căzut în mânile oamenillor legii, după ce a venit la Roman pentru a ridica un troler cu vreo 11 kilograme de droguri. El era dat în urmărire națională și până acum a reușit să se sustragă, dar nu a lăsat vechile metehne, așa că tot stupefiantele l-au băgat după gratii.

Urmărit national pentru droguri, găsit la Roman cu un troler cu stupefiante, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTotul a început pe 21 februarie, când bărbatul, împreună cu un amic, așteptau trolerul cu stupefiante la Oradea. Microbuzul ce transporta coletul, și care venea din Germania, nu a mai oprit la Oradea, ci abia la Roman, unde era capăt de linie.

Urmărit national pentru droguri, găsit la Roman cu un troler cu stupefiante, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUltimul călător care a coborât și-a însușit bagajul nerevendicat, iar când a ajuns acasă și a văzut conținutul, a anunțat anchetatorii (amănunte AICI).

Urmărit national pentru droguri, găsit la Roman cu un troler cu stupefiante, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCum pe troler era un număr de telefon, proprietarul bagajului a fost apelat, iar cînd a venit la Roman pentru a ridica bajul, a fost încătușat. (G.S., FOTO: Poliția Neamț)

Articolul precedentIon Asaftei ales președinte al CJ Neamț
Articolul următorAvertisment de la Fisc: atenție la persoane care solicită bani în numele ANAF
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.