0:00

Urban SA Neamț / Piața Mărăței scapă de chioșcurile vechi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Acum câteva luni, scriam despre mizeria și chioșcurile care obturau intrarea în Piața Mărăței, cea mai vitregită dintre toate piețele din oraș. La vremea aceea, am scris și despre datoriile față de Urban ale celor care administrau chioșcurile care au fost tolerate fără nici un fel de explicații. Venirea lui Ioan Fiterău în fruntea Urban pare să fi schimbat într-un fel lucrurile. Chioșcul care se afla chiar la intrarea în piață, aflat în proprietatea unei societăți care avea datorii foarte mari, a fost ridicat, după somații, de proprietari și intrarea în piață a început să devină accesibilă și vizibilă. Mai rămâne ca noua conducere să respecte propriile reguli impuse și să rezilieze contractele și cu ceilalți proprietari care nu și-au plătit chiria, au chioșcuri vechi, care nu se încadrează deloc în piesajul urban al zonei.

Urban SA Neamț / Piața Mărăței scapă de chioșcurile vechi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

”Efectiv, dorim revigorarea Pieței Mărăței, în primul rând prin asigurarea condițiilor pentru un comerț civilizat. Am început cu curățenia în jur, cu refacerea grupului social, continuăm cu igienizarea și gândim un set de măsuri pentru atragerea producătorilor să vină cu produse la vânzare. De exemplu, producătorii mici, pensionari, își vor putea vinde produsele la prețuri minimale, care să asigure doar plata utilităților. Cât privește partenerii noștri care au chioșcuri, vom vedea dacă și-au respectat contractele și dacă nu, vom lua măsuri rapide. Repet, vreau să revigorăm Piața Mărăței”, a declarat Marian Fiterău. (V. BĂLĂNESCU)

Articolul precedentAdrian Alui Gheorghe, petiţie pentru salvarea Muzeului Literaturii
Articolul următorEvaluarea Națională

1 COMENTARIU

  1. urgent ar trebui sa zboare si chioscul acela de ziare de culoare portocalie, cat si chioscul lui Ciobanu Laurentiu din dreapta pietii deorece este un wc si nu un chiosc alimentar!! daca nu se degaja fata pietii, imaginea va ramane aceeasi, adica de ghetou!

Comentariile sunt închise.