pietricica turism

Rezultatele pesedeului de pe 16 noiembrie o produs oarece zguduiri la nivel de vârf și acuma se așteaptă propagarea lor în teritoriu. Din sursele noastre, am aflat că, domnu Dragnea, după ce o trebuit să scoață castanele fripte în fața presei, acum e bășicat pe filiale și urmează a le lua la rând. La noi, ținta este junele șăf de la târg, care nu o ascultat indicațiile și nu o folosit toată presa locală, indiferent de natura sentimentelor avute. Că în loc să se ieie după cifre și date, adică să judece cu mintea, cei de la pesedeul nemțean s-o ghidat dupe instincte, drept pentru care n-o făcut planu și rezultatele s-o văzut. Plus de asta, dacă candidatul pesedeului s-o dus la televiziunea dușmanilor, mnealor de aici, de ce nu s-o dus la televiziunea aliatului? Noi cam știm de ce, că de aia s-o trezit junele amenințând de mama focului presarii care n-o venit să-i alinte clanța biroului și care o îndrăznit să-i facă cunoscute șosetele drept veșminte ale trupului desfrunzit.

 Aflăm din celălant municipiu, că dom Leo s-o cam zaharisit de atmosfera locală și ar cam vrea ceva mai mult spațiu de manifestare a competențelor administrative, adică cam de anvergura cejeului, unde i-ar place să fie șăf. Că pentru asta s-o purtat oarece discuții la ceas de seară și ferit de ochiu indiscret, cu oarece oameni de biznis de la noi, face parte din preludiul atacului, partea consistentă fiind contraoferta de servicii după modelul cooperativei de la Roman. La prima vedere judecând, dom Leo e fățos, dă bine pe sticlă, bașca are priză la electoratul copt. Acuma, noi știm că e gratis să visezi, partea pragmatică, însă, ar trebui să înceapă cu o prezumtivă propunere pentru candidatură, care, din ce știm noi, lipsește și la nivel de idee, darmite ca și faptă.

 Telenovela terenurilor plecate în pribegie nu demult, din spațiul public spre proprietatea privată, continuă cu un nou episod de senzație, care încă nu s-o filmat complect. Dintr-o amușinare la scurt, niște inși curioși o început să sape, nu despre cum o trecut dintr-o parte în alta, cât mai ales de ce. Ei, și când s-o pus întrebarea asta, s-o lăsat cu deranj la pancreași pe la unii conselieri locali, care și-o folosit mâna și pentru a o ridica la îndemn prin oarece șădinți esențiale. După judecata lor, ei nu știu nici cu spatele despre fapta asta, numai că băieții curioși îs de altă părere. Partea gingașă o să fie la probe ș-atunci să vezi dandanale. Adică sunt episoade de văzut, deci treabă serioasă.