pietricica turism

Dacă tot este majoritate și marile chestiuni ale județului sunt puse la murat pentru iarnă, o parte din conselierii de la cejeu s-o gândit că e vremea să facă ordine și prin transportu de persoane în lungime și pe lățime, dar o început cu dungile sau pe cant cum ar zice cumătru. Aflăm, așadar că, transporterii din celălant municipiu au luat oarece licență pe zona târgului cu cetate, fapt care ar fi trebuit să bășice oamenii locului, numai că de treaba asta s-o sesizat cei din urbea noastră care nu prea înghit aspectul, pe motiv că se strică oarece ape. Acuma sincer nu ne miră procedura, pentru că tot așa se obțin și lecențele de transport, cu presiune, cu telefoane, așa că restu … e din sfera normalului.

Despre o societate a cejeului e vorba că, o să fie un asalt de vorbe grele și șuturi de la distanță pe motiv de o oareșce licitație. Chestiunea e că, o societate o câștigat în prima fază, numai că s-o pus unu contra, cu o contestație și n-o mai ieșit a doua oară, societatea rămânând evident, fără contract. La rigoare, nu e tocmai plăcut, pentru că v-aduceți aminte de Geoană, care s-o culcat președinte și s-o trezit membru, și-n cazu ăsta să-ți faci planuri cu oarece bani și să rămâi numai cu planurile, parcă nu-i de digerat în fotoliu. Așadar ne așteptăm la o prestație în consecință, pe tonuri înalte și secvențe decupate din registrul sfinților, de care suntem convinși că nu vor să coboare de bună voie pe la noi.

Odată făptuită schimbarea la vârfu cejeului, s-o trecut la împărțitu atribuțiilor în eșaloanele imediat inferioare, astfel că fiecare vice s-o trezit cu încărcarea pe care legal o poate duce. Problema o apărut la DGASPC, printre altele beneficiara unor fonduri care stârnesc invidie, care o fost atribuită sub gingașa coordonare a doamnei vice. Inutil să mai zicem că direcția este condusă atent de o doamnă derector, supervizată prin lege de doamna secretară de la județ, și peste toate aceste doamne plutește grija de partid prin atribuțiile domnului Deceveu, care poate fi mândru de așa companie și așa buget. Acuma, că legea atribuie direcția pomenită secretarei județului nu e chiar pe anume plac, dar când e vorba de lege nu te joci, astfel că instituția nu o să mai fie moșită multiplu, spre nemulțumirea celor ce și-au făcut oarece planuri.