0:00

Ungur mort într-un hotel din Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 71 de ani, cetățean ungur, a decedat furgerător pe 24 iulie, în camera de hotel unde se cazase cu puțin timp în urmă. Acesta făcea parte dintr-un grup mai mare de turiști de aceeași naționalitate. Cu toții veniseră pe plaiuri nemțene în concediu.

Prietenii l-au găsit în stare de inconștiență și a fost solicitat ajutor prin numărul unic de urgență 112, intervenind un echpaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Neamț. Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, iar maneverele de resuscitare nu au dat roade, astfel că foarte aproape de miezul nopții a fost declarat decesul.

24.07.2023, ora 23:26, Piatra Neamț, Hotel Ceahlău, turist (cetățean ungur), 71 ani, diagnostic, SCR fără răspuns la manevrele de resuscitare, rămas la locul solicitării. La caz s-a deplasat un echipaj cu asistent medical”, anunță Ambulanța Neamț. Incidentul a intrat în atenția polițiștilor nemțeni care fac verificări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a avut loc tragedia.

(G.S)

Articolul precedentApel pentru găsirea unei femei dispărute
Articolul următorCeremonii militare în week-end
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.