Apel pentru găsirea unei femei dispărute, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO pietreancă de 75 de ani a plecat de acasă de câteva zile, iar de atunci nu mai este de găsit, drept pentru care familia s-a adresat anchetatorilor. „La data de 24 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, cu privire la faptul că, la data de 22 iulie a.c., că mama sa LUPU ELENA, în vârstă de 75 de ani, din Piatra Neamț ar fi părăsit în mod voluntar domiciliul unde locuia singură și nu a mai revenit până în prezent”, anunță Poliția Neamț

Septuagenara are înălțimea de 1,60 m, greutate-75 de kilograme, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui. La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o geacă de fâș de culoare închisă, bluză vișinie de trening, , tricou cu dungi orizontale de culoare alb-verde/gri, pantaloni tip jeans, fiind încălțată cu pantofi sport tip gheată de culoare gri.

Cum demersurile de până acum nu au dat roade, se cere ajutorul populației. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

FOTO Poliția Neamț

(G.S.)

Articolul precedentSUPERLIGA Politehnica Iaşi a pierdut din nou; FC Botoşani a obţinut un punct
Articolul următorUngur mort într-un hotel din Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.