Etapa a II-a Superligii a fost aproape la fel de nefructuoasă pentru Politehnica Iaşi şi FC Botoşani ca şi prima. Ieşenii au pierdut şi pe teren propriu, 1-3 (0-1), cu Hermannstadt Sibiu.

SUPERLIGA Politehnica Iaşi a pierdut din nou; FC Botoşani a obţinut un punct, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTot pe teren propriu, FC Botoşani a obţinut primul punct din actualul sezon, 1-1 (1-1), cu Petrolul Ploieşti.

SUPERLIGA Politehnica Iaşi a pierdut din nou; FC Botoşani a obţinut un punct, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRezultatele complete ale rundei au fost următoarele:

SUPERLIGA Politehnica Iaşi a pierdut din nou; FC Botoşani a obţinut un punct, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCLASAMENT

SUPERLIGA Politehnica Iaşi a pierdut din nou; FC Botoşani a obţinut un punct, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn runda a treia a Superligii, sunt programate deplasări de coşmar: FC Botoşani la Rapid Bucureşti, iar Politehnica Iaşi la Farul Constanţa. (M. CONSTANTINESCU; GRAFICE: lpf.ro; FOTO: FC Botoşani, Politehnica Iaşi)

Articolul precedentFurtuni și caniculă
Articolul următorApel pentru găsirea unei femei dispărute
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.