0:00

La Shopping City în Piatra-Neamț, astăzi, 25 februarie, de la ora 17:30,  în zona food court de la etajul I are loc un spectacol de magie realizat de Teatro Blu Magic Iași. Intrarea este liberă. “Un clovn trist la circ? Nu putem admite așa ceva! Cei doi clovni, personajele principale ale acestui spectacol și-au propus să aducă zâmbetul și…culorile pe chipul clovnului trist. Cum vor face asta? Au la îndemână un întreg arsenal de gaguri, jonglerii, cântece, elemente de magie care îi vor bucura pe spectatori, dar și pe clovnul trist din povestea noastră”, spun organizatorii pe site-ul gazdei.

La Teatrul Tineretului, de la ora 19,00, puteți vedea sau revedea spectacolul rezigorului Alexandru Mâzgăreanu, “O scrisoare pierdută” (mai multe detalii AICI).

Unde mergem? Spectacol de magie, Caragiale la TT și filme, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSpectacolul va putea fi văzut sau revăzut și duminică, 26 februarie, la aceeași oră. În distribuție îi veți regăsi  pe Mircea Postelnicu în rolul lui Ștefan Tipătescu, Tudor Tăbăcaru  – Zaharia Trahanache, Daniel Beșleagă va intra în pielea lui Nae Cațavencu, Emanuel Becheru va face un Agamemnom Dandanache savuros, iar Cristina Mihăilescu Dembinski va fi Zoe.

“Luciditatea satirizantă cu care a știut să pună sub lupă disfuncționalitățile mecanismului social, în formula umorului inteligent, îl recomandă pe Caragiale drept un autor dramatic ce merită revizitat, ca un exercițiu de căutare a echilibrului într-o lume aflată în criză. Mentalitatea-kitsch, adică mediocritatea care proliferează în special în societățile instabile, obsesia conspiraționismului, excesele identitare care acoperă vidul valoric, comportamentul social subordonat interesului personal și de grup, nu interesului comunitar, sunt tare ale societății românești, și nu numai, care s-au perpetuat din secolul lui Caragiale până azi”, se spune în prezentarea spextacolului pe site-ul TT.

Cei care își doresc să meargă la film, au mai jos câteva opțiuni la Cinema Mon Amour:

Unde mergem? Spectacol de magie, Caragiale la TT și filme, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa Cinema City Piatra-Neamț rulează filme precum “Asterix &Obelix: Regatul de mijloc”, animațiile “Aventurile inspectorului Sun” și “Aventurile lui Pil”, drama “Dispariția” și filmul de acțiune “Liga asasinilor”.

Angela Croitoru

Articolul precedentAvertizare hidrologică pentru râul Bistrița
Articolul următorAu vrut să iasă din curte și au ajuns la spital
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.