Un turc din Stejaru a ameninţat că se arunca în aer cu tot cu copii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiScandal, poliţişti, mascaţi şi o grămadă de ambulanţe SMURD în faţa unei case din Stejaru, Pângăraţi, în această seară (25 octombrie). Un cetăţean turc, în vârstă de 64 de ani, foarte supărat că nevasta lui, de 45 de ani, a plecat în lume cu un vasluian mai tânăr (41 de ani) a ameninţat că se aruncă în aer cu tot cu cei doi copii. Având un centru de comercializat butelii în curte, a avut şi cu ce să pună bazele planului, aşa că a cărat în casă nu mai puţin de 9 butelii, iar la uşă a mai îngrămădit vreo 5. Din cele din interior, doar două aveau gaz, însă era suficient pentru aruncat o casă în aer. Culmea este că şi copiii (un băiat de 18 ani şi o fetiţă de 12 ani) au fost de acord cu planul tatălui.explo

Poliţiştii au încercat să negocieze cu bărbatul, l-au găsit şi pe cel cu care nevasta a fugit, însă nu aveau cum s-o aducă acasă cu forţa. Urgenţa era să nu se întâmple vreo tragedie, aşa că mascaţii au spart uşa, şi i-au imobilizat pe cei 3 membri ai familiei, care au fost transportaţi la secţia de psihiatrie a spitalului judeţean.

Cât despre femeia, care a plecat de acasă de vinerea trecută, rămâne de văzut dacă „spectacolul” făcut de soţ o va convinge să se întoarcă. Deocamdată ea şi vasluianul stau pe undeva prin judeţul Bacău.

C.M.

Articolul precedentNoile ambulanţe încă sunt așteptate la SAJ Neamț
Articolul următorPrimarul de Iași, autostrada și minciunile Ministerului Transporturilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.