0:00

Un tânăr din Timișești a sărit cu toporul la polițiști, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn echipaj de poliție de la Secția Rurală Urecheni a fost amenințat cu toporul, în ziua de 31 octombrie, în timpul unei intervenții după un apel la 112. Cea care a solicitat intervenția agenților este o femeie de 30 de ani, din județul Timiș, pe care concubinul ei, în vârstă de 28 de ani, a alungat-o de acasă, după o ceartă.

La vederea polițiștilor, cel în cauză ar fi devenit agresiv verbal și s-ar fi apropiat de aceștia având asupra sa un topor”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Întrucât tânărul a continuat să manifeste un comportament violent și să le adreseze amenințări, a fost somat să înceteze. În urma nerespectării somațiilor, polițiștii l-au imobilizat, folosind mijloacele din dotare. Totodată, pe perioada deplasării la sediul poliției, tânărul ar fi proferat amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor”.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, în baza ordonanței procurorului de caz, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

Articolul precedentCumetrie cu 90 de invitați, întreruptă de polițiști și mascați, amenzi de 6.000 de lei
Articolul următorIncendiu în Dumbrava Roșie. Un băiețel de 10 ani s-a panicat, pompierii au găsit 10 butelii lângă flăcări