Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit și a făcut prăpăd în gospodăria localnicului. Trei magazii au ars, iar focul a ajuns și la acoperișul casei. Un băiețel în vârstă de 10 ani a suferit un atac de panică. Proprietarul, care era autorizat să vândă butelii, n-a mai apucat să scoată 10 butelii aflate lângă incendiu și a fost la un pas ca dezastrul să ia amploare.

Pompierii au fost anunțați de incendiu pe la ora 13 și au intervenit cu trei autospeciale. Când au ajuns militarii, flăcările cuprinseseră și acoperișul casei. „Misiunea pompierilor a fost una dificilă, deoarece în curtea locuinței, în apropierea flăcărilor, se afla un rastel cu 10 butelii. Pompierii au evacuat buteliile, evitându-se pericolul exploziei acestora. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limita găsită, reușind să protejeze locuința, la care incendiul se propagase la nivelul acoperișului. Un băiețel de 10 ani a suferit atac de panică. Acesta a fost asistat de echipajul de paramedici la locul evenimentului, nefiind necesar transportul la spital. Scurtcircuitul electric a fost stabilită ca fiind cauza probabilă de producere a acestui incendiu”, a declarat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Au ars anexele, în suprafață de aproximativ 100 mp, trei iepuri și o pasăre au fost găsite carbonizate, pe lângă toate bunurile din interior și 50 mp din acoperișul casei.

 

Articolul precedentUn tânăr din Timișești a sărit cu toporul la polițiști
Articolul următorActualizare: O femeie și-a văzut soțul murind în incendiu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.